About & Contact

Mijn naam is Jelle Kuipers.

Ik ben werkzaam als Project Engineer bij ReviconBarosta. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam aan de HBO studie “Product Design”. Enkele voorbeelden van producten die ik (tijdens mijn studie) ontworpen hebt kunt u vinden onder het kopje “Portfolio”.

Na mijn studie ben ik als mechanical engineer begonnen bij ReviconBarosta. Binnen ReviconBarosta heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van metaalverwerking. Na een jaar ben ik uitgekozen om in een pilot-cel te gaan werken volgens het QRM (quick response manufacturing) principe. Dit houd in dat ik niet meer alleen verantwoordelijk ben voor de engineering maar ook voor de sales, inkoop en de verdere verloop van het productie proces. Binnen ReviconBarosta is op basis van de behaalde resultaten besloten dit verder door te voeren in het bedrijf.

Naast mijn studie hou ik me graag bezig met 3d-printen. Ik heb na mijn studie dan ook mijn eigen 3D-printer gebouwd. Een selectie van de geprinte producten zijn terug te vinden onder het kopje “3D-printing”. Daarnaast help ik graag anderen om hun 3d-model(len) om te zetten naar een fysiek product.

Heeft u vragen of wilt u zelf wat laten 3D-printen stuur gerust een bericht!

 

foto van mezelf

Please fill in all the fields correctly.
An error occurred. Message not sent.
The text you have entered did not match the text on the image. Please try again.
Message sent
Send